Over Lieke Nusteling

Dé Millenial voor Millennials

Mis​​​​sie

Ik help Millennials (geboren tussen 1980-2000) met hun persoonlijke financiën. Besparen, het overzichtelijk maken van je geldzaken of beleggen, bij mij kan je terecht! Door de huidige economische situatie is het cruciaal voor elke Millennial om het financiele plaatje kloppend te hebben. 

Was dit bij mij altijd al zo het geval?

Voor mij begon het beleggingsavontuur in 2019. Ik rolde na mijn studie in een fulltime baan die goed betaalde. M'n spaarrekening vulde zich maar ik had geen spaardoel. Wat ging ik doen met dit geld? 


Beleggen leek me een goed plan, maar ik had een probleem...


Geen vriendin, familielid of buurman die zelf aan het beleggen was.

Waarom kon niemand mij dit goed en makkelijk uitleggen?

En zo vond ik mijn missie

Ik struinde alle websites af voor informatie over de beurs, verzamelde echte experts om me heen, luisterde podcasts die de huidige economie bespraken en las tot in de late uurtjes boeken over persoonlijke financiën. (Thanks lockdown)


Ik werd enthousiast over het uitleggen van de werking van de beurs aan anderen. De mensen die ik hielp hadden veel aan de kennis die ik uit mijn interesse had opgedaan. 


Ook online moedigde ik mijn volgers aan om zich te verdiepen in de beurs.


En dat zorgde voor de nodige media aandacht!


Met mijn video's help ik al vele Millennials

Mijn missie in de praktijk

Alle tips, lessen en fouten die ik heb ondervonden (en believe me, die zijn er!) heb ik gebundeld in de ultieme starterscursus. 


Van 'Hoe werkt beleggen', tot 'Hoe houd ik mijn emoties onder controle'.

Alles is meegenomen in deze video cursus

Geinteresseerd? 

Klik op de onderstaande knop voor meer info!

Mijn producten

Beleggingscursus voor starters

Ben je helemaal nieuw in het beleggingswereldje en zou je graag willen starten met beleggen maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Dit is voor jou!

Bedrijfstraining Persoonlijke Financiën

Ben jij de werkgever die zich verantwoordelijk voelt over de financiële situatie van de werknemer? Of ben jij een werknemer die vindt dat het bedrijf wel wat meer mag doen aan de financiële kennis van de werknemers?

Klik hieronder voor meer info!

Money Coaching

Grip krijgen op je financiën? Het geld van je spaarrekening aan het werken zetten en starten met beleggen? In dit traject begeleid ik je stap voor stap naar je financiële doelen