Jouw weg naar vermogen!

Een stok achter de deur, de weg naar jouw financiële rust en doelen

Een financiële reset!

Jij wil een goed gevulde bankrekening, een huis kunnen kopen en je studieschuld afbetalen. Financiële rust en precies weten waar maandelijks je geld naartoe gaat. Bewust om gaan met je vermogen zodat je zuurverdiende geld naar de juiste plekken gaat. 


Wat vind jij belangrijk in het leven? Een dag minder werken? Dat droomhuis kopen, je kinderen financieel ondersteunen of eerder met pensioen? Momenten met vrienden en familie, daar kijk je met een fijn gevoel op terug, dat maakt het leven het mooist toch?


Je verdient goed, je zou moeten kunnen sparen en beleggen. Waarom lukt het niet?


Laten we je financiële doelen bereiken!
Waarom Lieke?

Al 3jaar informeer ik Millennials over persoonlijke financiën en beleggen. Dit doe ik voornamelijk via social media.

Ik motiveer hen om meer inzicht te krijgen in hun financiën, te gaan beleggen, en groots te dromen.


Mijn missie is dan ook: 

Meer geld = Meer mogelijkheden!

Hoe ga je tot dat punt komen?

Voordat je je geld uitgeeft op de juist plekken om je droomleven te leven, moet je wel weten waar je geld nu naartoe gaat. Waarom doe je bepaalde uitgaven en reflecteert jouw levensovertuiging daar naar?

Het is niet hoeveel geld je hebt, maar wat je er mee doet. En met veel geld, kan je meer.

Welke uitgaven maken jouw leven mooier?
Waar word jij nou echt blij van? En dan bedoel ik niet wat de maatschappij jou vertelt waarmee je blij zou moeten zijn.

Als je weet wat er gefaciliteerd moet worden om jouw ideale leven te creëren ga je daar mee aan de slag 🔥

En heel vaak (bijna bij iedereen) zijn dat niet grote auto’s, dure vila’s of luxe kleding.

Het is die onbezorgdheid die je wilt om spontane tripjes te kunnen plannen, de mensen om je heen te kunnen verrassen en de standaard van leven te kunnen hebben die je zou willen.

Dus stel je zelf de vraag: Waar wil jij meer geld aan besteden? 


Ik ga jou helpen om dit voor nu én voor later te kunnen faciliteren

Is dit wel iets voor mij?

''Ik heb geen schulden, kan prima rondkomen. Is dit traject geschikt voor mij? ''


Hier zeg ik volmondig 'Ja!' op. Juist de mensen die in staat zijn om hun geld  aan het werk te zetten hebben zoveel onbenut potentie! Je weet dat je eigenlijk moet gaan beleggen. Je vind momenten samen belangrijk maar wordt meegesleurd in de dagelijkse roes van de dag dat je daar geen tijd voor neemt.

Je geld zou juist naar die onvergetelijke momenten toe moeten gaan, toch?

Weekendjes weg, eerder met pensioen, verrassingsuitjes....

Momenten die jouw leven mooier maken. Die gefaciliteerd worden door geld. 

Wat houdt het in?

In het Money traject gaan we samen werken naar jouw ideale financiële situatie. De uitkomst geeft jou rust, een overzicht van jouw huidige én toekomstige financiële situatie en een beleggingsstappenplan.

 • 3 maanden traject
 • 1x per 2 weken 1 op 1 sessie van 1 uur (via Google meets)
 • Whatsapp contact voor adhoc vragen 

Persoonlijk afgestemd Excel overzicht voor:

 • Inkomsten en uitgaven
 • Spaaroverzicht (lig je op schema?)
 • Beleggingsoverzicht

Tijdens dit traject ben ik er voor je. Geld is nog steeds een lastig onderwerp voor velen. Wel cruciaal om optimaal te kunnen genieten van jouw leven. En dat wil je!

Samen kijken we naar welke financiële stappen jij moet zetten om dit te bereiken. 

1 op 1 sessies

Let's dive in!

We gaan echt de diepte in. Ik stel je kritische vragen omtrent geld, je relatie hiermee en je lange termijn doelen. Veel stof tot nadenken. Ik daag je uit om groots te denken! Veel klanten ervaren dit als fijn maar pittig, deze onderwerpen hebben zij nog niet eerder besproken met iemand anders. We halen het taboe van geld af. 

Inzicht!

Het krijgen van inzicht is cruciaal om überhaupt doelen te kunnen zetten. Ik introduceer je tot het persoonlijk afgestemd Excel document. We vullen de 1e maand samen in, de andere 2 doe jij zelf. Hoe voel je je bij je inkomsten en uitgaven nu dat we dit inzichtelijk hebben gemaakt. Dit is de basis van jouw grotere financiële doelen.

Confronterend...

Deze sessie is jouw kantelpunt. Je hebt een goed beeld waar je geld naartoe gaat. Je weet wat je belangrijk vindt in het leven en op basis hiervan stel jij je (maandelijkse) gelddoelen. Het is duidelijk hoeveel je maandelijks opzij wilt en moet zetten om te sparen en beleggen en je ambitieuze doelen te behalen. 

Beleggen 101

Voorafgaand aan deze sessie heb je mijn video beleggingscursus (inclusief bij dit traject) gevolgd. Hieruit volgen vragen die we uitgebreid behandelen. Waar kan je in beleggen, hoe werkt het en wat zijn jouw mogelijkheden? Jouw basiskennis over beleggen staat als een huis na sessie 4.

Tijd voor het echte werk!

We bepalen je beleggingsstrategie en stellen een risicoprofiel op. We maken een beleggingsaccount voor je aan bij een broker naar keuze en kopen je eerste aandeel. Je weet waarin je wilt investeren omdat je hier onderzoek naar hebt gedaan en met mij hebt besproken. Ik ben met jou in dit gehele proces. 

En actie!

Je financiële huishouding is op orde, je bent aan het beleggen en je weet waar je naartoe werkt. We kijken terug naar de stappen die je hebt gemaakt. We kijken ook naar de toekomst. Met het excel document voor je beleggingen weet je waar je financieel staat over 5/10 en 15+ jaar. Dit zorgt voor houvast.  

Van krampachtig naar overvloed

Als leerling was ik geen kei in economie. Ook op het HBO haalde ik mijn propedeuse bijna niet, gelukkig wel met net een 5,6. 


Mijn zuurverdiende geld hield ik altijd veilig op de bank. Geen idee waar ik het liefst mijn geld aan uit gaf. Veel onnodige uitgaven en niet bewust van wat mij nou écht blij maakte. 


Ook was ik heel beschermend over het vermogen dat ik al die jaren had opgebouwd. Ik gaf mijn geld uit met flinke tegenzin. Investeren durfde ik niet. Risico's en onwetendheid over beleggen namen de overhand.

Wel had ik grote ambities, ik wilde vermogen opbouwen, eerder met pensioen en een goede financiële basis voor mijn kinderen 

Tijd voor actie!

Er moest iets gebeuren wilde mijn grote ambities ook uitkomen. 

Ik ging aan de slag, en hoe! Ik begon me te verdiepen in manieren waarop je je geld aan het werk kon zetten. Beleggen, ondernemen en investeren in jezelf en ontwikkeling. 


Dagelijks vroeg ik mezelf geld gerelateerde vragen af en ben ik gaan leren


 • Ik wist hoe ik mijn risico moest spreiden.
 • Ik kwam erachter welke uitgaven mijn leven écht mooier maken.
 • Ik kwam erachter hoeveel ik per maand moet investeren om eerder met pensioen te kunnen.
 • Ik las boeken over geld en beleggen.
 • Ik volgde cursussen over hoe je je geldsituatie kon optimaliseren.

Na grondig onderzoek begon ik dus met beleggen. Ik opende een account aan bij een broker (online plek waar je je beleggingen kan aankopen) en deed mijn eerste investering. 

Ik weet nu precies hoe ik van mijn geld meer kan maken in plaats van minder. Mijn vermogen groeit en daarmee ook de mogelijkheden die ik heb om mijn ideale leven te faciliteren!

In 2021 heb ik mijn WFT basis diploma gehaald. WFT staat voor Wet op het Financieel toezicht. De certificering is een signaal naar mijn klanten dat ik professioneel advies mag en kan geven. 

Op dit moment ben ik ook bezig om mijn WFT Inkomen en WFT Vermogen te behalen via Hoffelijk.


Daarnaast heb ik ook een tijd mij als vrijwilliger ingezet bij Schuldhulpmaatje. Hier hielp ik mensen die in de schuldhulpverlening zaten of er in zouden raken zonder urgente hulp. Voorafgaand aan dit werk heb ik een meerdaagse training gevolgd.


Mijn klanten zijn erg verschillend maar hebben 1 ding gemeen. Ze hebben grootse dromen, zijn ambitieus en willen optimaal van het leven kunnen genieten. Deze investering is het hen meer dan waard geweest. 

Vrijblijvende intake inplannen?

Frequently asked questions

''Kan ik deze investering doen via mijn werk?''

Veel werkgevers bieden een opleidingsbudget. Dit kan je in overleg met je werk hiervoor gebruiken

''Kan ik eerst kijken of het iets voor mij is?''

Ja! Je kunt een vrijblijvende intake inplannen met mij. Hierin gaan we kijken waar je nu staat, waar je naartoe wilt op financieel gebied en hoe ik je kan helpen. 

''Wat als het niks voor mij is?''

Als jij na de eerste sessie denkt dat dit niets voor jou is kan je het traject kosteloos annuleren

''Hoeveel tijd ben ik wekelijks kwijt aan dit traject?''

Naast de 2 wekelijkse sessies van 1,5 uur met mij, benut je het traject optimaal als je ongeveer 1 uur per week extra gebruikt om je financiële overzicht in te vullen en na te denken over je gelddoelen. 

Samenvattend...

Ik ben jouw stok achter de deur, jouw kritische vragensteller en je persoonlijke beleggingsbegeleider.

Jouw zelfvertrouwen gaat een boost krijgen, je zult totale controle krijgen over je financiële situatie. Niet alleen nu, maar juist ook voor later!

 • Het financiële inzicht zorgt voor bewustwording van jouw relatie met geld
 • Je krijgt geldtips waardoor je meer opzij kan zetten om te sparen of beleggen
 • We maken jouw beleggingsplan voor de toekomst (én gaat nu echt beleggen!)
 • Je gaat leren met welke strategie je eerder met pensioen kan gaan

Testimonials

Romy (28)
''Door Lieke weet ik waar mijn geld  naartoe gaat, wat ik kan beleggen, én het belangrijkste, ben ik gestart met beleggen! Binnen een halfjaar heb ik al €1000,- belegd wat nu goed aan het renderen is. Zonder dit traject was ik waarschijnlijk niet begonnen met beleggen en had mijn geld elk jaar minder waard geworden door de inflatie!''
Ellen (26)

Normaal schrijf ik geen recensies, maar nu vond ik dat zeker wel de moeite waard. 

Inmiddels heb ik er 3 sessies op zitten en heb nu al zoveel meer inzicht gekregen in mijn financiële situatie. Na wat uitleg zijn de grafieken overzichtelijk en fijn om mee te werken. Ook het enthousiasme van Lieke werkt goed mee! De sessies verlopen professioneel, duidelijk, zonder oordeel en het is enorm gezellig. 

Ik kijk weer uit naar de volgende sessie!

Babette (21)
''Lieke stelt aan de hand van een intake een goed programma samen wat bij je doelen past. Vervolgens geeft ze bij elke sessie veel uitleg wat het erg duidelijk maakt! Ook al zijn we nog maar 2 sessies verder merk ik dat ze op een positieve manier heeft veranderd hoe ik met geld om ga.''