''Iedere Millennial kan beleggen''

Dus ook jij!

Cursus alleen te volgen bij coaching!

Op deze pagina vind je informatie over mijn video beleggingscursus. Op dit moment kan je deze alleen volgen als je mijn Money Coachingstraject volgt. Een persoonlijke 1 op 1 traject waarbij ik jou ga begeleiden en we samen naar je financiële doelen gaan werken!

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid informatie over beleggen enorm gegroeid. Door de bomen zie je het bos niet meer. 

Soms is dit echt goeie informatie, maar vaak ook informatie die beginnende beleggers veel geld kan kosten door de verkeerde keuzes ta maken.

Ik dacht

''Dit moet anders!''

En zo geschiedde. Na 2,5 jaar zelf intensief informatie opgedaan te hebben, heb ik een cursus ontwikkeld. 

Deze cursus had mij heel veel tijd en moeite kunnen besparen.


Na afloop ben je klaar om zelf aan de slag te gaan en je geld nu echt aan het werk te zetten.

Want die inflatie elk jaar én de 0% rente op je spaarrekening, gaat jou geen geld opleveren.


Ben jij klaar voor de geld transformatie?''Door te starten met beleggen weet ik zeker dat mijn spaargeld niet elk jaar minder waard wordt door de inflatie''

Krijg nu direct toegang tot de cursus

Ben jij helemaal klaar om nu eindelijk je geld aan het werk te zetten.

Dan is dit hét moment. null

Herken jij dit?

 • Je wilt beleggen maar je weet niet hoe
 • Je bent overwhelmed door alle informatie die er online te vinden is
 • Je wilt niet dagelijks met beleggen bezig zijn maar wel je geld investeren
 • Je wordt enthousiast van de gedachten van je geld aan het werk zetten. 
 • Je weet niet in welk soort belegging je moet investeren
 • Je bent je niet 100% bewust van de risico's

Lees dan snel verder!

Nu écht starten! Met kennis

Miljoenen Millennials zijn jou voor geweest in 2021. Het jaar waarin half Nederland is gestart met beleggen.

Je zag het op het nieuws, je hoorde het van vrienden. Maar hoe kwamen zij aan die informatie?

Nu is het jouw beurt, en ga je er ook echt werk van maken. Echt starten!


Deze beleggingscursus is voor jou want...


 • 30 laagdrempelige video's die je elk moment, op elk device (laptop/mobiel/desktop) kan bekijken
 • De tekst van de video's krijg je na afronding doorgestuurd, zodat je dit op je gemak kan teruglezen
 • Na elke module quizvragen om je kennis te testen!
 • 1 jaar lang toegang tot alle modules.
 • FOMO, Dollar Cost Averaging en FIRE, wat is het en hoe pas je het toe?
 • Uitleg over de belasting aangifte van jouw beleggingen (enorm belangrijk)
 • Ultieme beleggingstips


Maar het belangrijkste natuurlijk, je voelt je zelfverzekerd over de beleggingsprincipes die je hebt opgedaan en bent klaar om zelf de touwtjes in handen te nemen

Wat ga je leren?

Waarom beleggen en 

wanneer?

In deze module neem ik je mee in de verschillende redenen om te starten én wanneer je weet dat je er helemaal klaar voor bent

De beginselen

Alle beleggers begrippen worden uitgelegd. Van hoe de beurs werkt tot wat dividend aandelen nou eigenlijk zijn. Ook leg ik duidelijk uit waar welke risico's aanhangen en wanneer welke keuze voor jou het beste is.

Hoe start je?

Je weet de basics dus nu wil je starten. Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een broker en hoe werkt belasting aangifte doen nu je wat geld in je beleggingen hebt zitten?

Het belangrijkst!

In module 4 komen cruciale punten aan bod. Wat wordt jouw beleggingsstrategie? Hoe ga je om met FOMO en je emoties ten tijden van dalingen. Ook deel ik uitgebreid mijn eigen beleggingen en leg ik uit waarom ik de keuzes maak die ik maak.

Dit zeiden andere cursisten

Ik wilde al een jaar starten met beleggen maar stelde dit telkens uit omdat ik dacht eerst heel veel tijd te moeten investeren in de juiste kennis. Tijd die ik eigenlijk allemaal in mijn bedrijf wilde steken. Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik na één dag genoeg informatie had om met het volste vertrouwen mijn eerste belegging te doen. Een belegging waar ik in principe nooit meer naar om hoef te kijken en op de lange termijn enorm veel baat bij heb.

Myrthe (24)

Wow, zoveel kennis in een duidelijke en waardevolle cursus. Ik ben blij dat ik nu kan starten, én de risico's weet van het beleggen. 

Ik vond het volgen van de video's ook veel fijner dan bijvoorbeeld een boek lezen. En de module over hoe je je belastingdienst regelt wanneer je belegt is ook wat veel beginnende beleggers vaak vergeten. Nu weet ik wat ik moet doen

Arjan (22)

Ik hoorde iedereen om me heen starten met beleggen, ik wilde ook maar had geen idee waar ik moest beginnen. Er is zoveel kennis maar wat is daar nou allemaal van waar. Nu weet ik waar ik op moet letten wanneer ik ga starten. Ben blij dat ik deze investering heb gedaan. Dat geld haal je er sowieso uit. 

Romy (24)


Voordat ik Lieke op Instagram ging volgen had ik vrijwel geen kennis van beleggen, maar ik was er altijd wel in geïnteresseerd.


Door de tips en tricks van Lieke via haar social media heb ik een beetje mijn draai weten te vinden en opende ik voor het eerst een beleggingsrekening bij De Giro. Toch wist ik nog niet helemaal wat ik moest doen en hoe ik het beleggen moest aanpakken.


Voor het begin van de cursus had ik nog niets gedaan met mijn beleggingsrekening. Ik wilde graag eerst mijn kennis op doen, en de cursus van Lieke was daarvoor perfect. Ik als echte leek had de informatie die zij gaf maar al te hard nodig. Door al te beginnen bij de basics begreep ik de stof waar ze het over had steeds beter. Door zelf notities bij te houden van de definities die ze gaf, wist ik voor mezelf een duidelijk overzicht te maken van belangrijke termen. 


Hoe verder ik in de cursus kwam, hoe meer ik de markt en het beleggen begon te begrijpen. Zo leerde ik dat ik passief wil investeren voor de langer termijn en dat ik dit wil doen door te investeren in ETF’s. Ik heb per maand slechts een klein bedrag beschikbaar, maar dat zal me zeker niet tegenhouden om mijn geld te laten werken.


Deze cursus heeft me zeker geholpen door me zekerder te laten voelen in mijn keuzes, en door me de nodige basiskennis te laten opdoen. Zo kan ik zelfverzekerd, en zonder te veel emotie, starten op de beleggingsmarkt!Emily (26)

Volg vandaag nog de beleggingscursus!

Twijfel of een laatste vraag? Neem contact met mij op